Alexandra va fi educatoare!

 

Cosmin Alexandru Neagu Asociația P.A.V.E.L.

46.818181818182% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
2,200 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De cele mai multe ori suferința nu iartă ușor. Totul se petrece atât de repede! Cel mai rău e că nu te anunță nimeni... nu te anunță nimeni! În drumul pe care îl parcurg, am hotărât că nu mai pot aștepta. Vreau să aduc speranță, încredere în Dumnezeu și să învăț cum e să privești un copil în ochi, să-l mângâi și să-i ștergi lacrima.

Dacă tot alerg în fiecare zi preocupat doar de mine, m-am hotărât să alerg cu scop. Pe 4 Octombrie voi participa pentru prima dată la un semimaraton și aleg ca în această competiție să port cu mine cauza unui copil al cărui viitor depinde de dăruirea și implicarea noastră.

„Nu te opreai. Și-atunci am înțeles care-i diferența dintre tine și noi: tu ești tipul neobosit! Cel care nu renunță niciodată”. (Fragment din cartea: Oscar și Tanti Roz, autor: Eric-Emmanuel Schmitt)

Dacă Dumnezeu nu obosește atunci când mă binecuvântează cu atatea lucruri, eu de ce să renunț? Iată o motivație în plus să dovedesc această cursă și să reușesc să o duc până la capăt!

Aș vrea tare mult să o cunoașteți pe Alexandra, în vârstă de 13 ani, elevă; urmează să înceapă clasa a VII-a și este din localitatea Vîrtop, Dolj. Alexandra este o fetiță cu zâmbetul pe buze și o adevărată luptătoare. Alexandra mai are un frate, dare are și doi părinți tineri și încrezători.

Fata a fost diagnosticată în Septembrie 2014 cu o ostosarcom, iar în urma evolutiei rapide a bolii a suferit o operatie de amputație a unui membru în Mai 2015. De circa 12 luni urmează un tratament oncologic sever la Institutul Oncologic București - Oncologie pediatrică și visează să aibă să aibă o proteză care o va face din nou să meargă, să călătorească și să termine școala.

Familia Alexandrei nu are venituri pentru a putea cumpăra o proteză performantă, dar are încredere ca Alexandra va zâmbi și va fi fericită în viitor cu ajutorul acestei proteze care să o ajute să meargă din nou.

Alexandra își dorește să devina educatoare și să ajute alți copii să se joace, să picteze și să învețe lucruri noi. Îi place să mănânce lucruri interzise, adică ciocolată și cartofi prăjiți, dar este conștientă că trebuie să aibă grijă de sănătate și mănâncă fructe și ale alimente recomandate de medici.

Împreună putem strânge minim 2.200 de lei! Evenimentul în cadrul căruia alerg se numește RAIFFEISEN BANK BUCHAREST 2015 MARATHON, iar distanța va fi de 21,097 km.

Toate fondurile din donații vor merge către Asociația P.A.V.E.L. (specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer).

P.A.V.E.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Haideți ca împreună să-i oferim Alexandrei șansa de a merge și cel mai important: de a deveni educatoare! 

Fii schimbarea de care ai avea nevoie și alege să oferi celor aflați într-adevăr în fața uneia din cele mai mari confruntări: cursa pentru viață.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

10 Donații

03 Oct 2015
Felicitari Cosmin pentru ceea ce faci. Doresc ca prin tine, sa se indeplineasca acest minunat vis al Alexandrei.
02 Oct 2015
260 RON
Fie ca aceasta mica donatie sa o ajute pe Alexandra si Dumnezeu sa o binecuvanteze!
01 Oct 2015
300 RON
18 Sep 2015
16 Sep 2015
Mult succes in proiectul acesta, Cosmin! Sanatate multa Alexandrei!
15 Sep 2015
Pentru Alexandra.
15 Sep 2015
15 Sep 2015
Dacă trece o zi și nu ai facut pe cineva să zâmbească sau nu ai oferit ajutorul tău într-un fel sau altul, atunci aceea este o zi pierdută. Mult succes!
15 Sep 2015
Dragă Cosmin, Îți mulțumesc pentru inspirația pe care o primesc în fiecare zi de la tine! Ești un model de profesionalism și mai ales un model de prieten și un om exemplar - dacă toți oamenii ar fi ca tine, lumea ar fi Raiul pe pământ. Îți mulțumesc că ai ales să îți pese de cei din jurul tău care chiar au mare nevoie de sprijin, acești copii sunt niște îngeri ajunși printre noi. Îți doresc o super cursă ție la MIB și Alexandrei îi doresc multă sănătate și să devină educatoare, avem nevoie de dascăli ca ea! Te îmbrășișez cu drag, Eliza
15 Sep 2015
Cosmin Alexandru Neagu : Asociația P.A.V.E.L.
Alexandra va fi educatoare!