Claudiu Belețoiu - Asociația P.A.V.E.L.

2 x cât mai mulți Galantomi pentru Filip!

640 RON Donatii stranse
32% Complete
2,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15 August se întâmplă din nou! Adică noi, Claudiu și Alex, suntem bucuroși să vă anunțăm... hmmmm, stai că nu începe bine. Sună ca o invitație la nuntă J

Iar noi nu despre o asta vrem să vă povestim. Bine, într-un fel, dragostea față de munte și voluntariat sunt pe viață și am putea spune că ne simțim ca într-un mariaj aflat încă în luna de miere! Dar e vorba de mai mult decât atât și chiar dacă am început acest mesaj pe ton de glumă, ce urmează să citiți mai departe este despre 2 lucruri serioase.

Primul este 2 x 2 race, iar al doilea este Filip. Ce au în comun? Se susțin reciproc. Adică 2 x 2 îl ajută pe Filip să fie mai bine, iar Filip ne dă nouă o motivație în plus să dovedim această cursă, să reușim să o ducem până la capăt!

2X2 RACE este una dintre cele mai dificile curse de alergare montană din Europa, având traseul integral la peste 2000m altitudine, cu o lungime de 45 km și peste 4200m D+. Este singura competiție care îi duce pe alergători pe cele mai înalte două vârfuri ale României, Moldoveanu și Negoiu.

Acum, pe scurt, despre Filip, un băiețel jucăuș și plin de viață, născut într-o familie de mici fermieri din județul Dâmbovița. În Noiembrie 2014 a fost diagnosticat cu o tumoră la creier, neuroblastom glanda suprarenală și operată imediat în 2014. Din Decembrie 2014 urmează un tratament oncologic sever.

Mama a fost angajată ca asistent personal pentru îngrijirea copilului. Din veniturile realizate, acești 2 tineri părinți investesc totul pentru tratamente, investigatii medicale sau alimentație sănătoasă. Filip trebuie supus periodic unor investigații medicale periodice – RMN sau CT, iar  pentru acestea se plătesc cheltuieli colaterale - investigații de urgență, monitorizare sau interpretare. În perioada imediat următoare trebuie să facă o investigație specială (examen scientigrafic cu sedare), analiză care se poate face doar în străinătate. Costurile ar fi în jur de 1500 euro, în afară de cheltuielie de transport, cazare și spitalizare.

Filip are o colecție de tractorașe de jucărie și este încântat să trăiască în compania animalelor de lângă casă – cățeii, purceii, iezii sau oile.

De curând a învățat o poezie care are drept eroi niște... iezi :)

Haideți ca împreună să-i oferim șansa lui Filip să învețe cât mai multe poezii! Sunt atâtea animăluțe despre care un băiețel care s-a însănătoșit poate recita cu înflăcărare!

Claudiu Belețoiu & Alexandru Kelerman

Noutăți adăugate astăzi, 13 August. Din motive tehnice obiective, Alexandru a fost nevoit să se retragă din cursă.

Însă competiția și campania merg mai departe. Locul lui Alexandru în echipa 2 x 2 a fost preluat de Eliza Nițescu, susținător și voluntar în cadrul Asociației PAVEL.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

2x2 RACE ~ 2015

2X2 RACE este una dintre cele mai dificile si spectaculoase curse de alergare montana din Europa, avand traseul integral la peste 2000m altitudine, cu aproximativ 46 km lungime si 4600m diferenta poz

8 Donatii

Elena & Alex Kelerman

50 RON
Pentru Filip! :)
15 aug 2015

Ana Hueni

200 RON
Draga Filip, esti un baietel minunat si as vrea sa stiu ca toata ziua razi si te joci cu copii de varsta ta in loc sa iti petreci timp in spital. Cu drag iti donez acesti banuti si sper din toata inima sa iti fie bine, sa cresti sanatos si sa iti faci parintii mandrii.
13 aug 2015

Raluca OLSSON

150 RON
Bafta si multa, multa sanatate micutului Filip !
13 aug 2015

Gabriela Ungureanu

75 RON
12 aug 2015

Constantin Vulpe

30 RON
09 aug 2015

Eliza Nitescu

30 RON
Multă sănătate, micuțule Filip! Cât tu vei fi la analize, iezii vor zburda nerăbdători să te întorci acasă sănătos și dornic de joacă! Baftă, băieți!
06 aug 2015

Andrei Chirtoc

30 RON
Binele invinge!!! :)
06 aug 2015

Julien Mihai

75 RON
05 aug 2015