SPEAKERS CLUB sustine Scoala de Spital

 

Paul Ardeleanu Asociația P.A.V.E.L.

0% Complete
0 RON
Donations raised
500 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Să fii numărul 1 într-un domeniu este cel mai probabil orizontul oricui alege o carieră, o profesie… un drum!

Pe 27 Iulie, SPEAKERS CLUB împlinește exact 1 an de la prima zi de activitate.

Și în jurul conceptului de 1 an, a venit firesc ideea de numărul 1, primul într-un domeniu de activitate. Când ai ajuns deja pe această poziție, o continuare firească este centrată în jurul ideei de contribuție, de a dărui, de a împărtăși cu ceilalți povestea, reușita, visul și mai ales ideea că este posibil și pentru alții să ajungă pe prima treaptă.

Pe 27 Iulie au ales să dăruiască din experiența și pasiunea lor mai mulți profesioniști care vor împărtăși cu publicul poveștile personale de reușită!

SPEAKERII EVENIMENTULUI

ADRIANA ISTRATE, prima româncă învingătoare într-un ultramaraton în Antarctica

BOGDAN NEAGU, antreprenor, fondator Seatbelt Consulting, firma nr. 1 în protecția muncii

COSTIN MIU, alpinist, antrenează începători să ajungă pe cele mai înalte vârfuri din lume

CRISTIANA STANCU, sportiv, campioană mondială kick-boxing feminin

EDUARD SANDU, cel mai apreciat ventriloc român

EUGENIA VODĂ, critic de film, realizator TV al emisiunii Profesioniștii – talk show-ul cultural cu cea mai mare audiență din România

GEORGE BALTĂ, sportiv de performanță, ambasador Wings for Life

LASZLO PACSO, Manager de proiect Business Days, cel mai mare eveniment de afaceri din România

MARIUS ȘTEFAN, owner Atonom Rent a Car, cea mai mare firmă de închirieri mașini din România

VALENTIN DILȚĂ, fotograful nr. 1 la evenimentele de business

ELIZA NIȚESCU, Marketing Manager la firma numărul 1 de birotică-papetărie, fundraiser, alpinist & alergător amator

PAUL ARDELEANU, cel mai tânăr speaker profesionist din România

Fiecare dintre vorbitorii evenimentului NUMBER ONE va oferi publicului un puternic exemplu personal că totul este posibil. Pentru că este numărul 1, un campion poate crea mai mulți lideri, mai mulți campioni, dintr-un motiv foarte simplu: pentru că știe cum.

Evenimentul GALA NUMBER ONE are și o componentă caritabilă: 10% din încasări vor fi donate de Asociației PAVEL, care se ocupă de copiii bolnavi de cancer, pentru susținerea proiectului ȘCOALA DE SPITAL.

În calitate de vorbitor la acest eveniment, am vrut să mă implic mai mult, de aceea am creat și această pagină pe platforma GALANTOM.

Pe lângă cei 10% strânși din încasări, am dorit să ofer posibilitatea și celor care nu participă la GALA NUMBER ONE să contribuie pentru o cauză nobilă, pentru un proiect educațional destinat copiilor aflați în dificultate.

Redă și tu zâmbetul unui copil care suferă de cancer și implică-te printr-o donație care va face diferența pentru educația lui în mediul de spital!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SUSŢIN PROIECTUL

Scoala de spital

Un raspuns concret pentru intampinarea nevoilor educationale ale acestor copii, adolescenti sau tineri, care sunt inscrisi in invatamantul de masa sau care au abandonat scoala, temporar sau definitiv, exista doar in 4 spitale din Romania: doua programe in Bucuresti, implementate de doua asociatii neguvernamentale, si doua programe de educatie inclusiva si care au fost preluate ca model de autoritatile responsabile pentru educatie din anul 2015.

Să fii numărul 1 într-un domeniu este cel mai probabil orizontul oricui alege o carieră, o profesie… un drum! Pe 27 Iulie, SPEAKERS CLUB împlinește exact 1 an de la prima zi de activitate. Și în jurul conceptului de 1 an, a venit firesc ideea de numărul 1, primul într-un domeniu de activitate. Când ai ajuns deja pe această poziție, o continuare firească este centrată în jurul i

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!
Paul Ardeleanu : Asociația P.A.V.E.L.
SPEAKERS CLUB sustine Scoala de Spital