Valentin Ionita - Asociația P.A.V.E.L.

O COPILĂRIE CA ÎN CER!

100 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Între  19-21 Iunie voi participa la SPEECH ON THE BEACH. Este tabăra de dezvoltare personală organizată de SPEAKERS CLUB, în care participanții își dezvoltă în principal abilitatea de a vorbi în public.

Vom fi tot timpul la plajă sau în locuri aglomerate și vom ține discursuri.

Această nouă experiență ne amintește și de perioada în care am fost mici și mergeam în tabere în vacanța de vară. Din păcate, astăzi, nu toate familiile își pot permite să își trimită copiii într-o tabără. În cazul copiilor bolnavi de cancer, situația materială a părinților este și mai gravă. Puținele lor resurse, în cazul în care sunt disponibile, se duc pe tratamente și spitalizări. Dar copilăria fiecărui micuț merită să fie trăită frumos, cu amintiri așa cum avem fiecare dintre noi. Așa că e rândul nostru să oferim ce am primit cândva: zile frumoase de vacanță alături de prietenii copilăriei!

Ne dorim ca tabăra noastră să aibă și o componentă umanitară, de aceea am ales ca prin intermediul taberei SPEECH ON THE BEACH să îi ajutăm și pe cei care au nu își permit să plece într-o tabără. I-am ales pe copiii bolnavi de cancer de la Fundeni pentru că prin intermediul Asociației PAVEL, au marea șansă de a vizita în această vară litoralul românesc sau stațiunile montane din țara noastră.

Împreună ne propunem să strângem minim 3000 lei!

De ce această sumă?

Pentru că o săptămână de tabără pentru un copil bolnav de cancer care are nevoi speciale, inclusiv însoțitori specializați în îngrijirea pacienților diagnosticați cu cancer, este estimată la aproximativ 1.000 de lei. Noi ne dorim să putem ajuta măcar 3 copii să plece în tabără.

Tabăra SPEAKERS CLUB poate fi manifestul oricui dorește să își facă auzită vocea, iar vocea binelui este una din cele mai importante voci!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

SPEECH ON THE BEACH

Între  19-21 Iunie va avea loc SPEECH ON THE BEACH. Este o tabăra de dezvoltare personală organizată de SPEAKERS CLUB, în care participanții își dezvoltă în principal abilitatea de a vorbi

1 Donatii

Valentin Ionita

100 RON
08 iun 2015