Eliza Nițescu - Asociația P.A.V.E.L.

Ziua în care faci un bine, e ziua ta!

1,230 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când fiecare zi e un miracol și ești fericit că îl poți trăi, de ce ai sărbători doar ziua în care te-ai născut ca fiind ziua ta? În fiecare zi în care alegi să faci un bine este ziua ta.

M-am născut într-o zi de 11 Iunie și vreme de mulți ani am sărbătorit această zi ca și cum ar fi fost cea mai specială din an. Acum am o altă perspectiva asupra lucrurilor cu adevarat importante și cel mai de prețlucru pentru mine în ultimii ani a fost bucuria celor pe care am reușit să îi ajut.

Eu am tot ce îmi doresc. Sunt un om fericit, care nu duce lipsă de nimic material.

Cine avea de gând anul acesta să cheltuiască bani pentru mine de 11 Iunie, este rugat săîi doneze copiilor bolnavi de cancer de la Fundeni. Asociația PAVEL va știi ce să facă mai departe cu acești bani. S-au gândit mereu cu iubire la copii și le-au oferit ceeace uneori poate nici nu și-au imaginat că vor primi.

Sănătatea și fericirea acestor copii este cadoul meu.

Am trecut demult peste tot ce înseamnă material, volatil, inutil. Cel mai mare cadou pe care putem să ni-l facem este să ne simțim împliniți unii prin ceilalți!

Gestul vostru și mai ales banii pe care aveați de gând să îi cheltuiți, vor fi mult mai folositori pentru taberele de vară ale copiilor care suferă de această boală cruntă. Să le oferim și lor bucuria de a trăi.

Vă asigur că în această situație extremă… fiecare zi e ziua ta. Pentru că poate fi ultima…

Mulțumesc că v-ați gândit să fiți drăguți J


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Crina Georgiana Florea

14 aug 2015

Colegii de la SPEAKERS CLUB

13 iul 2015

Colegii de la RTC

13 iul 2015

Stefania Ancuta

Multumesc pt ca mi-ai indeplinit un vis, acela de a dona din banii stransi de la Atelierul de creatie initiat de mine in liceu unor scopuri caritabile. https://www.facebook.com/pages/Atelier-de-creație/1376438042589969?ref=ts&fref=ts (PAGINA DE FB a activitatii pe care am desfasurat-o in liceul Andrei Saguna Brasov) Am ales cauzele tale, desi nu te cunosc fizic (inca), iti multumesc pt ca ma inspiri si pt ca existi!
02 iul 2015

Elena Kelerman

Poti fi un om minunat fara sa savarsesti vreo minune. La multi ani, Eliza! :)
11 iun 2015