Eliza Nițescu - Asociația P.A.V.E.L.

Trezește-ți conștiința!

160 RON Donatii stranse
16% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. În fiecare an.  

Probabil nu e o realitate despre care ne dorim să știm, însă acest lucru se întâmplă chiar lângă noi. Se întâmplă cu făpturile mici, frumoase, vesele și jucăușe, care merită să aibă drumul înainte.  

Oricât trăiește un suflet în experiența lui pământeană, este datoria morală a noastră, celor care ne aflăm în aceeași mare casă numită Pământ împreună cu ei, să ne pese și să îi ajutăm să le fie mai ușor.  

Deschide-ți mintea și inima, trezește-ți conștiința și dăruiește acestor copii zile frumoase de copilărie, chiar dacă acum trec printr-o cumpănă.  

La fiecare răscruce ne așteaptă și ceva bun.  

Să fim binele la cumpăna din viața micilor făpturi încercate chiar de la început de drum!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

3 Donatii

dorinta mea s-a implinit: din banii stransi in cadrul atelierului de creatie initiat de mine in liceu am putut sa donez o particica copiilor minune! Desi nu te cunosc fizic, (inca), iti Multumesc Eliza pt ca existi si ma inspiri!
01 iul 2015
12 mai 2015
11 mai 2015