Asociația ONEKIND

Asociația ONEKIND

Misiunea noastră

Ne unește și ne împlinește bucuria de a fi generoși, de a împărtășii cu ceilalți ceea ce avem mai frumos și mai bun în noi.

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Din  2012 creăm contexte, instrumente și oportunități pentru oameni ca să își pună în valoare generozitatea și să se implice în transformarea comunităților în care trăiesc.

Direcții de Acțiune  

Fundraising digital  
Dezvoltăm instrumente care pun în valoare tehnologiile de plăți digitale pentru a facilita donațiile individuale și fundraising-ul peer to peer.  

Încurajarea implicării sociale
Creăm contexte, evenimente și campanii care încurajează implicarea socială pentru rezolvarea problemelor cu care comunitățile se confruntă.

Împărtășire de expertiză și resurse
Oferim consultanță în fundriasing. Organizăm și participăm la evenimente care încurajează împărtășirea de expertiză în strângerea de fonduri.

Principalele noastre proiecte  

- Platforma Galantom.ro
- Săptămâna Generozității - GivingTuesday
- Consultanță Campanii de fundraising

Mai multe pe onekind.ro

[ Show more ]

Proiecte

Asociația ONEKIND
Susține proiectul Galantom
Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.
Asociația ONEKIND
Faces of Autism
Faces of Autism prezintă portrete ale copiilor, tinerilor sau adulților cu autism, dar urmărește și explorarea multiplelor fețe ale autismului, de la persoane nonverbale până la oameni independenți, cu o viață aproape normală. Fiecare copil cu autism poate avea o pasiune care să-i transforme dizabilitatea într-un avantaj. Un copil recuperat, înarmat pentru viață cu o pasiune puternică, devine un membru activ al societății, desprinzându-se de stigmatul asistatului social.
Asociația ONEKIND
Susțineți educația lui David, fotograful cu autism!
David Stescu este un tânăr fotograf autist, de 17 ani. De mai mulți ani, părinții se luptă să-i asigure fonduri pentru terapie și educație. Respins de școlile de stat, David își continuă educația în privat.
Vezi toate proiectele16

Evenimente fundraising

Susține proiectul Galantom @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Susține proiectul Galantom @ Semimaraton Gerar ~ 2024

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului.

 

Faces of Autism @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Susține proiectul Galantom @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2023

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Susțineți educația lui David, fotograful cu autism! @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2023

 

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

Susține proiectul Galantom @ Fă cadou o donație de mărțișor sau 8 martie

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de mărțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai jos, în numele persoanei dragi căreia vrei să îi faci un dar.

Trebuie să dai scroll în jos la secțiunea PAGINI FUNDRASING și să alegi pagina proiectului pentru care vrei să donezi. 

În mesajul de confirmare a donației vei găsi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiți.

Vezi toate evenimentele45

Pagini fundraising

42% Complete
50% Complete
Particip la Semimaraton Gerar #2.2 ~ 2024 pentru o cauza draga mie

Despre One Kind - https://onekind.ro/ Ne unește și ne împlinește bucuria de a fi generoși, de a împărtăși cu ceilalți ceea ce avem mai frumos și mai b...

10% Complete
Donează pentru numărul norocos

Vrei să ai numărul tău preferat la Semimaraton Gerar? Susţine cu o donaţie de minim 50 lei proiectul Galantom pe această pagină şi lasă în comentariu...

32.7% Complete
40% Complete
100% Complete
Vezi toate paginile113